Rootsi golfimängija: mul on kahju, et Woodsile tema tulevast naist tutvustasin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesper Parnevik
Jesper Parnevik Foto: Scanpix Sweden

Rootsi golfimängija Jesper Parnevik tunnistas, et kahetseb, et tutvustas Tiger Woodsile kaheksa aastat tagasi oma lapsehoidjat Elin Nordegreni, kellest sai maailma golfi esinumbri abikaasa.

Woods abiellus rootslanna Nordegreniga 2004. aastal ning paaril on ka kaks last. Eile vabandas Woods avalikult oma patustamiste eest, vihjates ilmselgelt süüdistustele, et ta on oma abikaasat petnud, vahendab Reuters.

«Loomulikult olen väga kurb,» tunnistas Parnevik. «Mul on Elinist väga kahju, mina ja mu abikaasa oleme tegelikult süüdlased, kuna meie neid tutvustasime.»

Nordegren ja Woods tutvusid 2001. aastal Inglismaal golfivõistluste ajal, Nordegren oli siis ametis Parneviki ja tema abikaasa kolme lapse lapsehoidjana.

«Ilmselgelt arvasime, et ta on parem mees,» selgitas 44-aastane Parnevik. «Peaksin ilmselt Elini ees vabandama.»

Eelmise nädala reedel tegi Woods oma kodu lähedal autoavarii, mis kahtlaste asjaolude tõttu tõmbas maailma meedia tähelepanu. Praeguseks on selgunud kolm naist, kellega Woods väidetavalt oma abikaasat pettis.

«Loomulikult on see nende omavaheline asi, aga samas, kui sa oled selline mees, nagu Tiger, maailma parim sportlane, siis tuleks võib-olla enne tegutsemist ka pisut mõelda,» pahandas Parnevik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles