Kulturismifoorumites käib kõva vastastikku poriga loopimine

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulturistid
Kulturistid Foto: AFP / Scanpix

Argo Aderi vahelejäämine on kulturismimaailma kihevile ajanud. Tundub, et tekkinud on kaks leeri ning fitness.ee foorumites üritatakse igal võimalikul viisil üksteisele ära panna.

Eriti agaralt võtab sõna karjääri jooksul korduvalt vahele jäänud Marek Kalmus, kes esineb nime all Bonsuna. Bonsunat ja tema väiteid omakorda üritavad materdada mitmed teised foorumikülastajad.

Näiteks mõned väljavõtted foorumikülastajate kirjutistest:

Humal: «Fakt on see, et tippsprdiga käib doping käsikäes. Jääd vahele, tunnista! Antud juhul on Kalmus ainuke, kes tunnistada julgeb, respect selle eest!.

Alessandro: «Marek, oletame, et sul ei ole midagi kaotada ja sa räägid hetkel tõtt. Mida see teadmine muudab, kui su jutt Oti kohta vastab tõele? See, et ta on müünud/kasutanud. Palju selliseid mehi ikka tipus on, kes MITTE KUNAGI ei ole kasutanud? 0? Ja on keegi Oti suust üldse kuulnud «ma ei ole mitte kunagi ühtegi keelatud aineid kasutanud»? Mina ei ole. Minu arust on tähtis see, kas tema/sina praegu kasutavad või ei. Otil on ette näidata null negatiivset dopinguproovi, mida teil veel vaja on? See, et sa praegu Oti kohta minevikulugusid räägid, ei mõjuta mitte midagi. Loeb olevik. Aderi olevik on positiivne dopinguproov. Sinu olevik on eluaegne võistluskeeld.»

HanzA: «Ajab tõesti muigama,et mees kes kolm korda patustanud, ajab sama rida et ta puhas :D:D:D.40aastase kohta(või vana sa ka oled ),on sul ikka 10-aastase mõistus siin mingi vandenõu teooriat ajada.Loodaks,et siit teemast nüüd anekdoote ei tehta või midagi säärast,see veel puuduks.»

Bonsuna:

«Mõelge jumala eest mida soovite. Eks asjaosalised ise tea millele ma olen vihjanud. See, et Argo jäi hetkel vahele, on tema probleem, tõsi. Sportlane vastutab alati ise oma testi tulemuse eest kui kontroll on läbi viidud reeglite päraselt, Kui seda pole tehtud, on seal mingid apsakad olnud protseduuride käigus siis palun, rahamehed saavad ennast väikse vaevaga patustanu seisusest õigeks maksta. Ka need on reeglid. Minul toona seda raha polnud. Kui oleks olnud kuulaks ka need mõned üksikud 2 posti mehed siin Kalmuse juttu natuke teises «valguses». Võib ju rääkida igasugu imelugusid kuidas aine organismi ehk sattus ja see ka võis ju nii olla aga vastutad iikka ise selle eest. Ma ei tao omale vastu rinda, et on mingi vandenõu, on olnud ainult ülbe ja samas kohati lohakas hoolimatu suhtumine oma sportlastesse OMA liidu poolt. Miks see nii on olnud, seda teavad nad ise kõige paremini. Viimane Argo juhtum neist on kõige ehedam näide sellest. Mis maksaks see kui ma siin midagi «oletaks». Sittagi. See, aga et ma Kiivikale tema oma löögi tagasi suunasin on siin mõned mehed kurjaks teinud ja hakanud mind ajuhaigeks pidama. Olgu siis nende arvates nii. Minu eelmise aasta juhtum, MA EI KAHETSE MITTE MIDAGI, ET JUST NII TEGIN NAGU TEGIN. Kui see kellelegi ei meeldi siis tema asi. Ei paku pinget. See teema on minujaks lukus. SIIN vähemalt ma enam sõna võtta ei viitsi. Küll aga jälgin huviga arutelu edasi. Seega 2 posti mehed, provakatsioon ei jõua kohale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles