Sõber usub Rocki alistamisse, Visnapuu ei näe põhjust Tarvast karta

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistriliigas on täna eriline mäng – võib-olla oleks ennatlik nimetada seda suureks mänguks, kuid intriig on sinna juba varakult sisse kodeeritud.

Jutt käib täna kell 19 Rakveres algavast Tarva ja Tartu Rocki vahelisest kohtumisest – koduse liiga liidrite mõõduvõtust. Enne tänast on mõlemal meeskonnal kirjas vaid üks kaotus. Tarvas saab sinna kõrvale panna üheksa võitu, Rock viis võitu.

Juba hooaja eel ennustas Tarva peatreener Andres Sõber, et Eesti tippklubid Kalev/Cramo ja Rock hakkavad kodus kaotama. Mängud on selle väite paikapidavust juba tõestanud, nüüd on võimalus end näidata ka Sõbral endal.

Eile Postimehega vesteldes oli Sõber jätkuvalt sama meelt. «Ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks me ei võiks tartu meeskonda võita,» lausus Sõber ning tõi esile oma meeskonna trumbid: mängujuht Valmo Kriisa, keskmängija Ardo Ärmpalu ning väga hea ja sitke kaitsemäng.

Rocki peatreener Indrek Visnapuu ei lasknud end Sõbra arvamusest kõigutada. «Ma ei näe ühtegi põhjust, miks peaksime neid kartma,» märkis alles eile koos meeskonnaga Saksamaalt euromängult naasnud Visnapuu.

Loe õhtul Postimehest, kellest saab Eesti meistriliiga ainuliider. Kohtumine algab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles