Eesti noored peavad EM-valikturniiri mängud koduväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Bernhardt
Frank Bernhardt Foto: Priit Simson

Eesti kuni 17-aastaste ja kuni 19-aastaste noormeeste jalgpallikoondised peavad oma 2011. aasta EM-valikturniiri mängud koduväljakul.

Eesti võõrustab järgmisel sügisel nii U-17 kui ka U-19 vanuseklassi valikturniire.

U-17 EM-valikturniir, kus osalevad Eesti, Austria, Saksamaa ning Bosnia ja Hertsegoviina, toimub 15.-20. oktoobrini Eestis.

U-19 EM-valiksarja kohtumised, kus Eesti koondise vastasteks on Šotimaa, Norra ja Liechtenstein, peetakse 28. septembrist kuni 3. oktoobrini Eestis.

«U-17 koondise võimaluste osas saab selgust hooaja käigus, kui peame mõned kõrgetasemelised sõprusmängud. On selge, et Saksamaa on väga raske vastane ning ka Austria ja Bosnia on tugevad, kuid nägime sel aastal Prantsusmaa, Ukraina ja Sloveeniaga mängides, et kõigile on võimalik vastu hakata ja isegi võita,» märkis Eesti noortekoondiste peatreener Frank Bernhardt.

«U-19 koondise osas on minu Eestis oleku aja üks soodsamaid alagruppe - šotlased on jõulised, kuid individuaalselt mitte nii head, Norra kui Põhjamaaga võrdleme end tihti ja U-21 koondisega mängisime Norraga viiki, Liechtensteini peame võitma,» lausus Bernhardt.

Eesti noorte juhendaja sõnul on oluline ka koduseinte tugi. «Koduväljak ja meie publiku tugi aitab kindlasti palju,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles