Sirelpuu osalemine Selveri euromängus sattus ohtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Sirelpuu.
Janis Sirelpuu. Foto: CEV

Laupäeval Eesti võrkpalli karikavõistluste kohtumises Valio Võruga pöialt vigastanud Pärnu VK temporündaja Janis Sirelpuu tõenäoliselt neljapäevases euromängus Tallinna Selveri ridades platsile ei tule.



Teise geimi lõpus blokis olles palliga parema käe pöidla pihta löögi saanud Sirelpuu läks otsekohe traumapunkti. Röntgenipilt tuvastas, et pöidlaluust oli kild välja tulnud, ja käsi pandi lahasesse. Vigastuse tõsidus selgub täna ortopeedi juures.



«Paksu teibikihiga suudaksin ehk mängida, kuid minu ja ka Pärnu klubi prioriteet on hetkel Eesti karikavõistluste Final Four,» lausus Sirelpuu.



Sirelpuu etendas eelmisel nädalal CEV Cupi avaringis võõrsil Libereci Duklast 3:0 jagu saanud Selveri mängus olulist rolli, olles kümne punktiga üks resultatiivsemaid.



Ilmselt asendab 32-aastast ja 197 cm pikkust pallurit põhikoosseisus Martin Ruul. Küll saab Selverit aidata Pärnu nurgaründaja Kardo Kõresaar.



Selveri vastu mannetu mulje jätnud Dukla kaotas viimati Tšehhimaa meistrivõistlustel kodus Meistrite liigas osalevale Česke Budejovice Jihostrojle 1:3 (25, -23, -22, -21), kuid säilitas liidrikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles