Rein Pill sai Belgias esikoha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takistussõitja Rein Pill.
Takistussõitja Rein Pill. Foto: Peeter Langovits

Möödunud nädalavahetusel osalesid takistussõitjad Rein Pill ja Tiit Kivisil Belgias Neeroeterenis rahvusvahelisel CSI2* võistlusel.

Pilli edukamad sõidud Neeroeterenis said teoks hobusega Tourans. Võistluspaaril õnnestus arvestatavas konkurentsis võita üks 130 cm kõrguste takistustega sõit ning olla teine samal kõrgusel teisel võistluspäeval, vahendab Eesti Ratsaliit.

Kivisild ja Calina saavutasid noorte hobuste sõitudes kõrgusel 125 cm ühe neljanda ja ühe viienda koha.

Grand Prix sõidus kogusid Kivisild ja Torrero neli ning Pill ja Virgin Express 12 karistuspunkti, mistõttu nad auhinnalistele kohtadele ei jõudnud

Samal ajal osales Gunnar Klettenberg ainsa Eesti takistussõitjana Poolas Katowices toimunud rahvusvahelisel CSI3* võistlusel. Klettenbergil oli kaasas kolm hobust - Novesta, Agadez ja Bingo, kuid hobused ei olnud oma parimas vormis ning seetõttu jäi parimaks seitsmes koht pühapäevases parkuuris takistuste kõrgusega 140 cm.

Bingoga osales Klettenberg ka GP-sõidus, kus kahjuks tuli katkestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles