Tiger Woodsi ämm viidi haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods (vasakul) koos abikaasa Elin Nordegreniga.
Tiger Woods (vasakul) koos abikaasa Elin Nordegreniga. Foto: AFP / Scanpix

Kõmu golfiässa Tiger Woodsi ümber ei taha kuidagi vaibuda. Kui kõigepealt lekkis meediasse, et Woodsi abikaasa Elin Nordegren kolis paari ühisest kodust välja, siis täna levis USA meedias kulutulena uudis, et keegi salapärane naisterahvas toimetati Woodsi kodust haiglasse.

 

Hiljem selgus, et tegemist oli Woodsi ämma Barbro Holmbergiga. Arstide sõnul on naise seisund stabiilne.

Orange County päästeameti esindaja Genevieve Lathami sõnul tuli neile väljakutse ja kiirabi viis ühe naisterahva haiglasse, ent rohkemat ei soostunud ta avaldama.

Kohaliku telejaama WESH-TV andmetel tehti Woodsi kodust hädaabikõne öösel kell 2.36.

Pärast seda, kui salapärane naisterahvas haiglasse sisse oli võetud, jõudis sinna ka blond naine, kes saabus kohale Cadillac Escalade maasturis.

Üks tunnistaja kinnitas telekanalile WSVN, et blond naine oli suure tõenäosusega Woodsi abikaasa Nordegren.

Rootsi meedia andmetel sõitsid nii Nordegreni ema kui ka õde USA-sse endist modelli raskel hetkel toetama.

Woods tegi 27. novembri öösel kodu lähedal avarii, mille segased asjaolud tõmbasid kogu maailma meedia tähelepanu. Sellest ajast alates on järjepanu avalikkuse ette ilmunud naisterahvaid, kes väidavad, et neil oli Woodsiga suhe. Erinevatel andmetel on neid naisi kokku juba kümme.

Videot, kuidas tundmatu naisterahvas haiglasse viiakse, saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles