Riiukukk Haye kutsus taas vennad Klitškod välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye. Foto: SCANPIX

WBA raskekaalu poksi maailmameister David Haye teatas, et tahab võimalikult kiiresti kohtuda IBF ja WBO poksisarja raskekaalu maailmameister Vladimir Klitškoga, sest ukrainlase vanus ei luba tal varsti enam tasemel poksi näidata.

Kui Haye võitis eelmisel kuul venelast Nikolai Valujevit, siis Klitško kaitses laupäeval oma tiitlit ameeriklase Kevin Johnsoni vastu Šveitsis.

Haye on juba ammu teatanud, et tahab kohtuda vendade Klitškodega, et neile koht kätte näidata. «Tahan nii Vladimiri kui ka Vitali ringist välja lüüa ja mul on ükskõik millises järjestuses nad kukuvad,» ütles 29-aastane Haye.

«Vitali on juba peaaegu 40-aastane ja kell tiksub. Ameerikas on ilmselt umbes miljon venda, kelle nimi on Kevin Jóhnson ja tema võitmine ei tee Klitškost ajaloo parimat raskekaalupoksijat.»


«Vitali senine parim kohtumine on kaotus Lennox Lewisele. See on tema kõige meeldejäävaim võitlus ja tulemus, mille pärast tema nimi ajalooraamatutesse kirjutatakse. Klitškod ei hooli sellest, et olla suured võitlejad, samal ajal kui mina teen seda,» sõnas Haye.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles