Leho Pent püstitas neli Eesti rekordit

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leho Pent
Leho Pent Foto: Erakogu

Täna Klaipedas toimunud Grand Prix võistlusel püstitas Eesti tõstja Leho Pent kehakaalus -94kg 4 Eesti juunioride rekordit.

Rebimises jäi Leho Pendi tulemuseks teisel katsel tõstetud 141kg. Kolmandaks katseks pandi kangile uus Eesti juunioride rekord 146kg, mis jäi siiski fikseerimata.

Eelmisel nädalavahetusel Leho Pendi poolt Tartus püstitatud rebimise Eesti juunioride rekord kehakaalus -94kg on 145kg.

Kui Tartu võistlusel õnnestus hästi just rebimine ning tõukamises alistus vaid algraskus 170kg, siis täna Klaipedas oli Leho Pent hoos just tõukamises.

Algraskus 170kg alistus kergelt. Teiseks katseks pandi kangile uut Eesti juunioride rekordit tähistavad 176kg ning ka see raskus alistus kergelt. Sellega oli püstitatud ka päeva esimene kogusumma rekord 317kg. Kolmandal katsel asetati kangile 180kg ning tehniliselt päeva ilusaima sooritusega tõukas Leho Pent ka selle raskuse üles. Selle katse alistamisega olid püstitatud ka päeva kolmas ja neljas Eesti juunioride rekord, vastavalt tõukamises 180kg ja kogusummas 321kg.

Kokku püstitas Leho Pent 2009 aastal 10 Eesti juunioride rekordit. Parimateks tulemusteks jäid 145kg rebimises ja 180kg tõukamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles