Esimene tagasilöök: Gillette eemaldub vaikselt Tiger Woodsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Reuters / Scanpix

Gillette’ist sai esimene suursponsor, mis tasapisi skandaalide keskmesse sattunud golfimängijast Tiger Woodsist eemalduma hakanud.

Gillette teatas, et vähendab Woodsi rolli oma toodete reklaamimisel, kuni golfimängija oma eraelu korrastab, vahendab BBC.

Firma esindaja Damon Jonesi sõnul eemaldatakse Woods Gillette’i tele- ja trükireklaamidest. «Teeme seda, et toetada tema soovi astuda eemale avalikkuse silme alt, aitame tal madalat profiili hoida,» lisas Jones.

Woods sõlmis Gillette’iga lepingu 2007. aastal, kuid seda pole avalikustatud, mitmeks aastaks.

Woods teatas eile oma kodulehekülje vahendusel, et otsustas oma karjääri määramata ajaks teha pausi, et lahendada tekkinud probleemid eraelus.

Woods tegi 27. novembri öösel kodu lähedal avarii, mille segased asjaolud tõmbasid kogu maailma meedia tähelepanu. Sellest ajast alates on järjepanu avalikkuse ette ilmunud naisterahvaid, kes väidavad, et neil oli Woodsiga suhe. Erinevatel andmetel on neid naisi kokku juba 11.

Woodsi üks suurimaid sponsoreid Nike kinnitas eile, et toetavad Woodsi otsust mõneks ajaks spordist eemalduda, samas kui mobiilsideoperaator AT&T tõdes, et nad alles mõtlevad, kas soovivad koostööd Woodsiga jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles