Pajusalu ja Puparti klubi langes kümnendaks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ründamas.
Keith Pupart ründamas. Foto: AFP/SCANPIX

Novembri alguses Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel teisel kohal asunud Raimo Pajusalu ja Keith Puparti koduklubi Rennes'i Volley on langenud kümnendale positsioonile.

Viimati jäi Rennes võõrsil alla Tourcoing' Saemsile 1:3. Eesti koondislased tegid kaasa terve kohtumise. 13 punkti toonud Pupart lõi 22 tõstest maha pooled ning lisas ühe ässa ja bloki.

Kümme silma kogunud Pajusalu realiseeris seitsmest tõstest viis ja pani ka sama palju blokke. Kuna Rennes'i austraallasest diagonaalründajat Steven Keiri kimbutas pikalt vigastus, alustas põhikoosseisus Iisraeli pallur Ziv Gutman. Keir sekkus teises geimis ja viibis platsil lõpuni. Rennes'i poolel ei teinud kaasa ka vigastatud temporündaja Jose Trefle.

Kahe võidu kõrvale teenis kümnenda kaotuse Narbonne'i Volley (Sten Esna), jäädes kodus alla Poitiers' Stade Poitevinile 1:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles