Beckham Ronaldole: ma tean, mida sa tunned

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: AP/SCANPIX.
Endine Manchester Unitedi staar David Beckham sõnas, et ta teab täpselt, mida Cristiano Ronaldo enne oma ühe elu suurima otsuse langetamist tunneb.

Saaga Ronaldo tuleviku üle jätkub - United tahab portugallast iga hinna eest Old Traffordil edasi hoida, kuid meest tahab oma ridades näha ka Real Madrid, vahendab soccernet.ee.

Ronaldo on alati unistanud mängida Santiago Bernabeul ning nüüd tundub 23-aastane ManU äär sellele ka lähedal olevat.

Beckham teab täpselt, mida ta tunneb, kuna ka tema pidi valiku langetama Madridi ja Manchesteri vahel, kui ta 2003. aastal Old Traffordilt Bernabeule siirdus.

«ManU eest mängida oli mu unistus, ent samuti ka Reali eest mängimine. Kirjeldamatult raske oli seda otsust langetada ning ma arvan, et sama on see ka Cristianole,» sõnas LA Galaxy ja Inglismaa koondise staar. «Pärast Manchester Unitedist lahkumist oli Real Madrid ainus klubi, kus mängida tahtsin. Elada Madridis ja mängida Madridis - paremat klubi peale Manchester Unitedi maailmas pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles