Tiger Woods valiti kümnendi parimaks sportlaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Reuters / Scanpix

Hoolimata tema ümber lahvatanud seksiskandaalist valis uudisteagentuur AP lõppeva aastakümne parimaks sportlaseks golfimängija Tiger Woodsi.

Woods võitis kümne aasta jooksul 64 turniiri, nende seas ka 12 suurturniiri. AP teatel võeti arvesse tema silmapaistvad tulemused läinud kümne aasta jooksul, mitte figureerimist kõmupressis viimase kolme nädala jooksul.

Woodsi pani esikohale 142 hääletajast 56. Tema järel sai teise koha lõppeval aastakümnel kuus korda Tour de France’i velotuuril võidutsenud jalgrattur Lance Armstrong 33 häälega, kolmas oli 25 häälega meeste tennise maailma esireket Roger Federer, kes on võitnud rekordilised 15 suure slämmi turniiri.

Neljas oli 13 häälega 14-kordne olümpiavõitja ujuja Michael Phelps, viienda koha sai kuue häälega Ameerika jalgpallur Tom Brady ning nelja häälega oli kuues sprinter Usain Bolt.

Seksiskandaali keskmesse sattunud Woods teatas möödunud nädala lõpus, et teeb karjääris määramata ajaks pausi, et lahendada tekkinud probleemid eraelus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles