Tehvandi hüppemägi FIS-võistluseks valmis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi staadion saab riigilt rekonstrueerimiseks toetust.
Tehvandi staadion saab riigilt rekonstrueerimiseks toetust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänu Eestit haaranud külmalainele on kunstlume abil saanud võistlusvalmis Tehvandi K90 suusahüppemägi, kus toimub nädalavahetusel FIS Continental Cup Ski Jumping Otepää etapp.

Esimest korda FISi suusahüppevõistlust korraldav SA Tehvandi Spordikeskuse meeskond on tegemistega graafikus. Korralduskomitee esimehe Alar Arukuuse sõnul on mägi praktiliselt valmis ja jäänud on vaid pisitööd.

«Reede õhtul alanud kunstlume tootmine vältas kuni teisipäevani ning sobivad miinuskraadid aitasid ettevõtmisele tublisti kaasa. Võistlus toimub plaanitud programmi alusel,» kinnitab Arukuusk.

Täiendust on saanud ka osalevate riikide nimekiri. Hiljuti registreerus Valgevene võistkond, mis tõstis nüüdseks 12 riigist saabuvate sportlaste arvu 54ni.

FIS Continental Cup Ski Jumping toimub sel nädalavahetusel Otepääl, Tehvandi K90 mäel. Pealtvaatajatele on võistlus tasuta.

FIS Continental Cup on seeriavõistlus, mis avab parimatele ukse kuninglikku sarja FIS Ski Jumping World Cup. Teiste hulgas võistlevad pääsu eest tippseltskonda ka Eesti suusahüppajad. FIS Continental Cup koosneb 14 etapist, millest Otepää osavõistlus on kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles