Ribery esitas Bayernile ultimaatumi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis. Foto: AFP / Scanpix
Müncheni Bayerni jalgpalliklubi staarmängija Franck Ribery ütles, et pikendab Bayerniga lepingut vaid juhul, kui klubi oluliselt koosseisu parandab.

Mõned päevad tagasi kommenteeris Bayerni president Uli Hoeness prantslasest ründava poolkaitsja olukorda sõnadega, et kui Ribery Bayerniga lepingut pikendada ei soovi, siis pannakse ta müüginimekirja, vahendab soccernet.ee.

Nüüd vastas Ribery Saksa ajalehe Bild vahendusel Hoenessi hoiatusele järgnevalt: «Loomulikult on võimalik, et ma Bayerniga uue lepingu sõlmin, aga ma tahan Meistrite liigat võita ja hetkel ei ole meeskond piisavalt hea, et võistelda sellistega nagu Barcelona, Madridi Real, Arsenal või Inter, kuid õnneks on praegu veel vara öelda ja jalgpallis võib kõike juhtuda.»

Kui küsiti, kas Ribery on ise oma tulevikku Hoenessiga arutanud, siis vastas prantslane, et hoiab klubi presidendiga kontakti, kuid ei ole temaga sõnagi rääkinud tulevikust või lepingust.

Ribery lükkas ümber ka kuuldused, nagu ta oleks Realiga juba lepingu sõlminud: «Ei, ei, ei! Ma ei ole kellegagi midagi sõlminud ja Realiga pole ka suulist kokkulepet.»

Franck Ribery on olnud ligi kolm kuud vigastatud, kuid võib laupäeval Hertha vastu platsile naasta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles