Superüllatus: Lessing sai MK-etapil teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing
Roland Lessing Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Laskesuusatamise MK-etapil Pokljukas sai meeste 12,5 km jälitussõidus kõik lasketiirud puhaste paberitega läbinud Roland Lessing teise koha. See on Eesti laskesuusatajate kõrgeim koht MK-sarjas!

Etapivõidu teenis kahel trahviringil käinud Jevgeni Ustjugov, kes viimasel ringil Lessingust möödus. 16. kohalt startinud Lessing kaotas Ustjugovile 9,3 sekundit ning edestas omakorda 1,6 sekundiga kolmanda koha saanud austerlaste Simon Ederit.

Eilses sprindis 59. koha saanud ning samuti jälitussõitu pääsenud Indrek Tobreluts otsustas tervise säästmiseks täna mitte startida. 

JÄRJESTUS:

1. Jevgeni Ustjugov (Venemaa) 34.50,9 (2 trahvi)

2. Roland Lessing (Eesti) +9,3 (0)

3. Simon Eder (Austria) +10,9 (2)

4. Dominik Landertinger (Austria) +12,6 (6)

5. Arnd Peiffer (Saksamaa) +12,6 (1)

6. Tim Burke (USA) +37,4 (1)

SÕIDU KÄIK: 

4. lasketiiru järel:

Võistluse võitis venelane Jevgeni Ustjugov, puhtalt lasknud Roland Lessing kaotas talle 9,3 sekundit. Kolmas oli Simon Eder 10,9 sekundilise kaotusega.

Viimasel ringil laseb Lessing Ustjugovi mööda.

Lessing lasi taas kõik märgid alla! Tiirust väljub Lessing liidrikohal, edestades venelast Jevgeni Ustjugovit 7,7 sekundiga.

8,8 km: Liidrikohal sõidab jätkuvalt Tšerezov, Lessing püsib viiendal kohal, aga kaotab nüüd 16,9 sekundit.

3. lasketiiru järel:

Lessing tegutseb tiirus taas eksimatult ja tõuseb nüüd juba viiendaks! Liidriks kerkis taas Tšerezov, Lessing kaotab talle 24,5 sekundit.

2. lasketiiru järel:

Lessing tabab taas kõik märgid ning tõuseb juba kaheksandale kohale. Liidriks tõusis Dominik Landertinger, Lessing kaotab talle 43,8 sekundit.

1. lasketiiru järel:

Lessing läbib tiiru puhaste paberitega ja tõuseb 11. kohale, kaotust esikohal olevale Ivan Tšerezovile 58,3 sekundit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles