Tottenhami mängijad pidid pidutsemise pärast trahvi maksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Keane
Robbie Keane Foto: EMPICS Sport / SCANPIX

Tottenhami jalgpalliklubi peatreener Harry Redknapp otsustas trahvida salajasel joomareisil Iirimaa pealinnas Dublinis käinud klubi jalgpallureid, reisi korraldanud Robbie Keane aga vahejuhtumi tõttu kaptenipaelast ilma ei jäänud.

Redknapp käskis 16 pidutsenud mängijal teha annetuse Tottenhami lapsi aitavasse heategevusfondi, väidetavalt pidi igaüks annetama umbes 20 000 naelsterlingit ehk üle 350 000 krooni, kirjutab Daily Mail.

Mängijad käisid üle-eelmisel nädalal Dublinis baarides pidutsemas, kuid kapten Keane oli varem palunud vaba päeva, et sõita Iirimaale golfi mängima. Samal nädalavahetusel kaotas Tottenham liigamängus 0:1 Wolverhamptonile.

Redknapp tunnistas, et mängijate tegu on šokeeriv ja ta on oma hoolealustes pettunud, lisaks tundis ta piinlikkust, kuna joomareis tuli avalikuks vaid mõni päev pärast seda, kui ta kinnitas, et Tottenhami mängijad jõulupidu ei pea.

«Kõigile on teada, et ma pole jõulupidude poolt, olen alati mängijatele selgeks teinud, et juua võib vaid mõõdukas koguses,» rääkis Redknapp. «Neil oli vaba päev ja Robbie ütles, et nad lähevad Dublinisse golfi mängima, mul polnud selle vastu midagi.»

Tottenhami mängijatele polnud see esimene kord sel hooajal pidutsemisega silma paista, näiteks lekkisid meediasse pildid Peter Crouchist Londoni ööklubis pidutsemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles