Fotod: Real üritab Bale’i pealt võimalikult kiiresti raha tagasi teenida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Madridi Reali jalgpalliklubi maksis sel suvel Tottenhamile maailmarekordilised 100 miljonit eurot ja sai vastu Wales’i koondislase Gareth Bale’i. Nüüd üritab Real igasuguste sponsortehingute kaudu seda raha tagasi teenida.

Juba eelmisel nädalal kirjutati, et üks Madridis asuv kliinik maksis Realile 10 miljonit eurot vaid selle eest, et Bale’i meditsiiniline ülevaatus toimuks nende juures. Alles eile saabus Bale Walesi koondise juurest taas Madridi ja kohe pandi mees taas kaamerate ette.

Täna esitles Bale koos Karim Benzema ja Marceloga Reali tänavuse hooaja kolmandat mänguvormi. Kuna sporditarvetefirma Adidas maksab Realile nende varustuse kandmise eest ühe hooaja kohta ligi 35 miljonit eurot, siis oli mõlema osapoole huvides, et just maailmarekordi eest Madridi saabunud Bale oleks üks kolmest «modellist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles