Sander Puri ei sõitnud koondisega Portugali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise otselend Tallinnast Farosse kulges mugavalt ning meeskond alustab tänaõhtuse treeninguga ettevalmistust kolmapäevaseks sõprusmänguks Angolaga, paraku Sander Purita.

 

«Jõudsime mugavalt ja tõrgeteta kohale. Tšarterlennuga on hea reisida, kõike on võimalik ise planeerida ning tarbetut ootamist ja väsimust õnnestub vältida,» lausus Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli.

Koondis jõudis pärastlõunal Vila Real de Santo Antonio linna, kus kolmapäeval, 30. detsembril kell 19.00 kohaliku aja järgi (kell 21.00 Eesti aja järgi) kohtutakse maavõistlusmängus Angolaga.

Algselt koondise koosseisu arvatud palluritest pidi koduklubi soovil eemale jääma Sander Puri, keda uus tööandja AE Lárisa 1964 soovib kohe jaanuari alguses Kreeka kõrgliiga kohtumises kasutada.

«Homme saame DVD Angola viimasest mängust, vaatame selle üle ja siis teame vastasest juba rohkem. Eelseisvad päevad ongi planeeritud ettevalmistuseks. Ilm on ilus, 14-15 kraadi sooja, nii et tingimused igati head,» lausus Rüütli.

Eesti kolmapäevane vastane Angola jõudis 2006. aasta MM-finaalturniirile ja valmistub praegu 10.-31. jaanuarini 2010 toimuvaks Aafrika rahvuste karikaks, kuhu Angola kvalifitseerus kui korraldajamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles