Kivioja sai triatloni U23 MM-sarja finnaletapil 33. koha

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon.
Triatlon. Foto: Margus Ansu

Rahvusvahelise Triatloni Liidu MM-sarja finaaletapil Londonis toimusid eile stardid U-23 vanuseklassis, kus selgitati välja antud vanuseklassi maailmameistrid. Stardinumbri all 32 läks rajale ka eestlanna Kaidi Kivioja, kes sai 33. koha.

Londoni Hyde Park´i olümpiaradadel aset leidnud võistlusele oli kohale saabunud kogu maailma triatloniparemik, mis andis Kiviojale hea võimaluse võrrelda oma hetkevormi selle ala tipptegijatega.

Kivioja start toimus traditsioonilisel olümpiadistantsil, mis koosneb 1,5 km ujumisosast, 40 km rattasõidust ja 10 km jooksuetapist. Kokku kulus eestlannal eelnimetatud kolme osaala läbimiseks 2 tundi, 6 minutit ja 20 sekundit, andes talle sellega finišis 33. koha.

U-23 maailmameistriks krooniti naiste arvestuses austraallanna Charlotte McShane, kes tihedas lõpuheitluses saavutas võiduajaks 1:55:38. Naiste esikolmik mahtus seejuures kolme sekundi sisse.

Londoni finaaletapi stardid naiste ja meeste eliitarvestuses toimuvad 14-15. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles