KK Pärnu valis uue kapteni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap (keskel palliga).
Rannar Raap (keskel palliga). Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu korvpallimeeskond valis uue kapteni, kelleks on põline pärnakas Rannar Raap.

Raabile tuli treeneri otsus meeldiva üllatusena, ent ta oli uue ülesandega nõus. «Kapteni peamiseks kohustuseks on meeskonna moraali ülevalhoidmine, soovin, et meie tervik toimiks kui ühtne löögirusikas,» olid värske kapteni esimesed sõnad.

Kui varasematel aastatel on peatreener esitanud kaks kapteni kandidaati, kelle hulgast meeskond valib välja ühe, siis sel aastal tutvus uus serblasest treener Darko Ivanovic mängijatega ning esitas ainult Raabi kandidatuuri. Mängijad olid pakkumisega nõus ning nii vahetati välja eelmisel hooajal kaptenirolli täitnud Rain Raadik, vahendas Pärnu KK koduleht.

Ivanovici sõnul märkas ta Raapi juba esimestel treeningutel. «Ta innustas ja plaksutas noortematele mängijatele, ta süstis neisse usku- saigi selgeks, et Rannarist võiks saada meeskonna kapten,» selgitas Ivanovic.

21-aastasel Raabil algab seitsmes hooaeg meistriliiga ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles