Robben pole Bayerni mänguga rahul

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi mängumees Arjen Robben rääkis eile toimunud pressikonverentsil, et eelmise hooaja edu kordamiseks peab meeskond oma mängu parandama.

Bayerni viimane mäng koduliigas lõppes 1:1 viigiseisuga Freiburgi vastu ning meeskonnal on nüüd neljast mängust kirjas kolm võitu ja üks viik. Robbenit ja teisi mehi ootab 21 päeva jooksul ees seitse mängu ning 29-aastase hollandlase meelest oleks aeg oma mängu parandada.

«Me peame nüüd täiskäigu sisse panema. Freiburgis punktide kaotamine oli väga ebavajalik,» vahendas Robbeni sõnu ESPN. «Me oleme õigel teel ja nüüd alles kõik algab. Kõige tähtsam on kogu aeg tipus püsida. Me peame endale tõsiselt otsa vaatama - kõik tahavad alati tipus olla, aga see õnnestub vaid siis, kui sa suudad mänge võita,» rääkis hollandlane.

Bayern on hetkel kimpus vigastustega, sest nende keskväljatrio Mario Götze, Javi Martinez and Thiago Alcantara on rivist väljas. Samas ei ole see Robbeni arvates koht õigustuste otsimiseks. «On kahju, et nad on väljas. Me vajame kõiki mängijaid, sest rasked nädalas on tulemas. Aga see (kolme mehe puudumine- toim.) ei tohi olla vabanduseks,» jäi Robben resoluutseks.

Koduliigas kohtub Bayern homme koduväljakul Hannover 96 meeskonnaga, lisaks ootavad neid ees ka Meistrite liiga mängud Moskva CSKA ja Manchester Cityga ning samuti Saksamaa karika teise vooru kohtumine jällegi Hannover 96-ga. Eelmisel aastal suutis Bayern võita nii Saksamaa meistritiitli, Saksamaa karika kui ka Meistrite liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles