Arsenali peatreener võrdles Özili legendaarse Dennis Bergkampiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger võrdles meeskonna uue täienduse Mesut Özili liitumist omaaegse legendi Dennis Bergkampiga.

Bergkamp liitus Arsenaliga 1995. aastal ja kui aasta hiljem sai klubi peatreeneriks Arsene Wenger, võitis klubi koduse liiga 1997., 2001. ja 2003. aastal. Wenger usub, et ka Özili liitumine võib Arsenali viia tagasi meistritiitlite võitmise lainele.

«See on võrreldav (Bergkampi liitumisega), sest nad on sarnased mängijad ja nad on mõlemad suured nimed suurtest klubidest,» rääkis Wenger Arsenali veebilehel.

«Tuleb öelda, et ka Özili ei nähtud Madridi Realis kui läbikukkujat, vaid teda nähti kui väga edukat mängijat, nii et muidugi on tema selline üleminek suur asi. Inimesed kahtlesid mu tahtmises raha kulutada ja võib-olla ka mu ambitsioonides, sest tänapäeval seostatakse ambitsioone selle rahaga, mis kulutatakse. Aga nüüd te näete, et ma olen väga ambitsioonikas,» rääkis Wenger.

Arsenali loots kinnitas, et pärast Özili liitumist on klubil suured plaanid. «Meil oli paar aastat, kui meil oli vähe ressursse ja pole häbi seda öelda, sest me ehitasime uue staadioni. Nüüd oleme tagasi teiste klubidega võrreldes sama suurte kui mitte suuremate ambitsioonidega,» võttis Wenger Arsenali sihid kokku.

Koduses liigas on Arsenalil kolmest mängust kirjas kaks võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles