Manchester United ei tea, millal Rooney on taas mänguvormis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener David Moyes rääkis meediale, et Wayne Rooney palliplatsile naasmise aeg pole veel teada.

United kohtub järgmisel nädalavahetusel linnarivaali Manchester Cityga ja Moyes polnud kindel, et Rooney on selleks ajaks tervenenud oma peavigastusest, mis ta sai treeningul meeskonnakaaslase Phil Jonesi jalaga kohtudes.

«Ta on heas füüsilises vormis. Loomulikult on tal keset otsmikku suur haav, mis võib kergesti katki minna, sest nahk on väga õrn,» kirjeldas Moyes oma meeskonna ründaja olukorda.

«Aga tema niidid võeti välja ja ta on hakanud paranema. Peame lihtsalt ootama ja vaatama, milline risk sellise haavaga mängides on,» võttis ManU peatreener asja kokku.

Rooney sai vigastada ManU treeningul, kui meeskonnakaaslane Phil Jones talle õnnetul kombel jalaga pähe lõi. «Ta oli ennast ümber pööramas, kui Jones tõstis oma jala üles ja tema (Rooney- toim.) pea lihtsalt sõitis sellele sisse,» kirjeldas Moyes.

Rooney pidi vigastuse tõttu vahele jätma ka koondisekohtumise Moldovaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles