Bale pannakse tänases debüütmängus kohe raskesse olukorda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) «tervitas» eilsel treeningul Gareth Bale’i.
Cristiano Ronaldo (paremal) «tervitas» eilsel treeningul Gareth Bale’i. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi tänavuse suve suurost Gareth Bale teeb täna Reali eest debüüdi, kuid Madridi klubi läheb võõrsil vastamisi Villarrealiga.

Karjääri vasakkaitsjana alustanud ja edaspidi samuti peamiselt vasakul äärel mänginud Bale peab täna koha sisse võtma aga paremal äärel. Vasak äär on Realis teatavasti Cristiano Ronaldo poolt hõivatud, kirjutab Sportsmail.

«Ta mängib paremal äärel,» teatas Reali peatreener Carlo Ancelotti pressikonverentsil. «Ma ei ole veel otsustanud, kas ta pääseb algkoosseisu või alustab mängu pingilt. Kindlasti pääseb ta väljakule.»

Lisaks avaldas Ancelotti, et väljakule pääseb ka teine suvine suurost Asier Illaramendi, keda on seni seganud vigastus. Veel märkis peatreener, et Iker Casillas peab taaskord leppima vahetusmängija rolliga, kuid Meistrite liigas saab mees oma võimaluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles