Barcelona kaotas enne Meistrite liiga algust ühe kaitsemängija

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordi Alba.
Jordi Alba. Foto: SCANPIX

Hispaania suurklubi Barcelona andis teada, et nende kaitsemängija Jordi Alba vigastas end laupäevases liigamängus Sevilla vastu ja peab tegema võistluspausi.

Alba vigastas end kohtumises Sevilla vastu juba 14. minutil ning meeskonnakaaslane Adriano vahetas 24-aastase kaitsemängija välja. «Jordi Alba käis pühapäeval täiendavatel uuringutel, et selgitada välja, kui tõsine on vigastus, mille ta sai Sevilla vastu peetud matši avapoolajal,» vahendas Barcelona veebileht.

«Meditsiiniline personal kinnitas, et ta on vigastanud oma paremat jalga. Esialgsel hinnangul jääb ta eemale umbes kolmeks nädalaks,» seisis kodulehel.

Nii pikk võistluspaus tähendab, et Barcelona ei saa oma mängumeest kasutada ka Meistrite liiga alagrupimängudes Amsterdami Ajaxi ja Celticuga. Samuti peab Alba vahele jätma koduse liiga mängud Rayo Vallecano, Real Sociedadi, Almeria ja Real Valladolidiga.

Barcelona võitis Sevillat 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles