Van Persie: ma kuulen oma peas hääli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründestaar Robin van Persie rääkis ajalehele Mirror, et kuulis sel suvel oma peas hääli, mis sundisid teda sel aastal veel paremini esinema kui möödunud hooajal.

Hollandlane lõi eelmisel aastal oma uue tööandja Manchester Unitedi ridades 30 väravat ning ManU tuli koduses liigas meistriks. Van Persie aga oma debüütaastaga100% rahule ei jäänud. «Ma kuulsin terve suvi oma peas väikeseid hääli, mis ütlesid, et ma oleksin pidanud veel rohkem pingutama. See oli Manchester Unitedile ja mulle hea hooaeg, aga oleksime võinud Meistrite liigas kaugemale jõuda,» vihjas van Persie sellele, et Inglismaa suurklubi Meistrite liiga 1/16-finaalis Madridi Realile kaotas ja konkurentsist kukkus.

«Aga hääled minu peas räägivad minuga endiselt edasi,» väitis van Persie, et proovib end nende abil sel hooajal motiveerida.

ManU on praegu liigas hoidmas viiendat kohta, neil on neljast mängust kirjas kaks võitu, üks viik ja üks kaotus. Meistrite liigas on nad ühes alagrupis Donetski Šahhtari, Bayerni Leverkuseni ja Real Sociedadiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles