Soku kindlameelsus vedas Kalev/Cramo võiduni

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tagamees Tanel Sokk
Kalev/Cramo tagamees Tanel Sokk Foto: Mihkel Maripuu

Palju ei puudunud, et TTÜ korvpallimeeskond oleks taas Kalev/Cramo nurka surunud. Puudu jäi õige vähe – Joosep Pokla viimase sekundi kolmene põrkus rõngasse ning tabloo kuulutas kalevlaste napi võidu 90:88.



Vaevalt oleks Kalev/Cramo suutnud kuu tagasi kodusaalis saadud kaotuse häbi maha pesta, kui poleks olnud Tanel Sokku. Teisel poolajal oli just tema see, kes rasketel hetkedel skoori kasvatas ning kaaslasi söötudega toitis. Lõpuks kogunes Soku arvele 18 punkti ja seitse söötu.



«Ma ei ütle, et peaksime alistama TTÜ paarikümne punktiga, ent selge on see, et meie mäng kõigub liiga palju,» sõnas Sokk. «Ilmselt olime lõpus pisut väsinud. Pärast jõule on ju kõigil raske tööle tagasi tulla, pealegi on meie mängude graafik üsna tihe.»



Paraku pole kalevlastel veel hõlpu oodata, juba ülehomme kohtuvad nad kodus suurrivaali Tartu Rockiga. «Pärast seda saab natukenegi puhata,» märkis Sokk ning möönis, et meeskonna mängus puudub sära. Eilegi tegutseti platsil üsna tuimade nägudega.



Kalev/Cramol on tänavu koduses meistriliigas kirjas juba neli kaotust, lisaks on mullune meistermeeskond saanud ohtralt kriitikat ka muudes sarjades peetud kohtumiste eest. Soku sõnul pole negatiivsus mängudele oma pitserit vajutanud.



«Mina küll nende asjade peale ei mõtle. Elu on näidanud, et kriitikat võib saada ka siis, kui meeskond võidab,» sõnas ta. «Tegelikult ei peagi me näiteks TTÜst väga üle olema. Nad pole meist sugugi viletsam sats.»



Soku kõrval tõi Charron Fisher Kalev/Cramo parimana 20 punkti, kapten Rait Keerles lisas 16 ning Josh Akogonon 14 silma. TTÜ täpseimad olid Pokla 20 ning Joosep Toome 19 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles