Kuressaare kaotas kodus Infonetile, Kalev röövis Floralt punkte

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliigas alustati täna viimase ringi mängudega ning Postimehe telemängus kohtusid nelja päeva jooksul teistkordselt Kuressaare ja Infonet. Kodus mänginud Kuressaare jäi kaotusseisu juba avapoolajal, kui 37. minutil oli täpne Oleg Valov. Teisel poolajal lisas Jevgeni Harin ühe tabamuse ja 83. minutil realiseeris penalti Konstantin Nahk ning nii oligi külalismeeskond Infonet teeninud 0:3 võidu.

Lisaks Kuressaares toimunud kohtumisele peeti täna veel neli mängu.

Sillamäe Kalev alistas kodus 2:1 Narva Transi. Avapoolajal viis Vjatšeslav Zahovaiko kodumeeskonna kiirelt juhtima, aga 29. minutil viigistas Albert Taal. Sillamäe võiduvärava lõi 80. minutil Martin Vunk.

Eelmisel nädalal Tallinna Kalevit koguni 5:0 võitnud FC Flora ei suutnud täna võidupunkte võtta ja mängis Kaleviga 1:1 viiki. Väravate autoriteks olid Flora poolt Rauno Sappinen (52. minutil) ja Kalevi poolt Aladin Šišic (72. minutil).

Nõmme Kalju oli 2:0 parem Paide Linnameeskonnast, väravatega said 48. minutil hakkama Allan-Axel Kimbaloula ja vaid minut hiljem Damiano Quintieri.

Tartu Tammeka võõrustas FC Levadiat ja pidi vastu võtma 0:2 kaotuse. Külaliste poolt sahistasid tartlaste võrke 17. minutil Nikita Koliaev ja 27. minutil Maksim Podholjuzin.

Enne Kuressaare-Infoneti mängu:

Laupäeval toimunud Kuressaare ja Infoneti mängus lõid mõlemad meeskonnad ühe värava ning mäng lõppes 1:1. Eesti jalgpalli hästi sisse elanud Oleg Valov viis Infoneti juhtima, kuid Pelle Pohlaku esimese lisaminuti värav andis punkti mõlemale meeskonnale.

Infonet on liigatabelis kuues ning on kogunud 27 mänguga 28 punkti. Tammeka on kolm punkti tagapool, kuid on pidanud ka mängu vähem. Narva Trans ja Tallinna Kalev jäävad Infonetist maha nelja punktiga.

Kure peatreener Sergei Zamogilnõi: «Tingimused enne mängu Infonetiga on meil sarnased ehk et mõned olulised mängijad peavad eemale jääma. Hea on see, et mängime taas naturaalsel murul. Võrreldes eelmise mänguga on meil vaja rohkem rünnata, sest taganeda pole enam kuhugi ja peame proovima oma võimalused ära realiseerida.»

Ründaja Martti Pukk: «Oleme Infonetiga kolm korda viiki mänginud, mis näitab, et tegemist on võrdsete meeskondadega ja et meie praegune punktisumma ei näita võib-olla meie tegelikku taset. Proovime koduväljakul näidata head mängu ja seekord lüüa rohkem väravaid kui vastased.»

Infoneti loots Aleksandr Puštov: «Pärast viimast mängu ei ole meeskonna psühholoogiline seisund kõige parem ja ehk seetõttu ongi hea, et mängime taaskord sama meeskonnaga. Püüame teha õigeid järeldusi ja realiseerida seda, mida eelmisel kohtumisel ei suutnud. Peame valmistuma veelgi raskemaks mänguks – arvestades tingimusi ja eriti motiveeritud vastast, kellel pole midagi kaotada. Algab viimane ring ja sooviks seda alustada võiduga.»

Väravavaht Matvei Igonen: «Meid ootab ees pikk ja raske teekond Saaremaale. Vaatamata paremusele ei õnnestunud meil võita. See tulemus peaks andma meile täiendavat motivatsiooni järgmiseks mänguks. Püüame haarata kolm punkti ja kindlustada oma kohta tabeli keskmes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles