Suur tagasitulek: Casillas saab Realis taas võimaluse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas seisab täna taas Madridi Reali väravas.
Iker Casillas seisab täna taas Madridi Reali väravas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna põhikoosseisus saab täna üle hulga aja näha tiimi pikajalist kaptenit Iker Casillast. Viimati seisis Casillas Reali ametlikus mängus väravas 238 päeva tagasi.

Casillas kaotas eelmisel hooajal Jose Mourinho soosingu ja ka Carlo Ancelotti käe all on endiselt esiväravavaht Diego Lopez. Samas tänases Meistrite liiga kohtumises saab Casillas siiski oma võimaluse.

Hispaania lehed ongi täna keskendunud eelkõige just Casillasele ning vaatluse all on erinevad põhjused, miks legendaarne puurilukk on langenud Madridis teiseks numbriks. Esiteks arvatakse, et klubisiseselt on mängijate hierarhias toimunud suured muutused ja Casillase sõnal ei ole enam samasugust kaalu nagu varem.

Järgmise spekulatsiooni kohaselt on Lopez olnud lihtsalt väga hea ja Casillas ei ole suutnud ennast parimast küljest näidata. AS aga väidab, et Casillas on pidevalt olnud hädas pisivigiastustega, kuigi Hispaania koondises on ta vahepealsel ajal täitnud ikkagi esiväravavahi rolli. Ühes on kõik siiski ühel meelel – tänane mäng Galatasaray’ga on Casillase jaoks suurepärane võimalus enda väärtuse tõestamiseks.

Casillas on Madridi klubi ametlikes mängudes esindanud kokku 654 korda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles