Vigastada saanud Kaká klubile: ärge makske mulle palka

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaka.
Kaka. Foto: SCANPIX

Sel suvel AC Milani jalgpalliklubiga liitunud Kaká andis teada, et ei soovi palka saada enne, kui on taas terve ja mängukõlbulik.

Laupäevases 2:2 viigimängus Torino klubi vastu vigastas 31-aastane Kaká oma parema jala reielihast ning peab seetõttu tegema umbes kuu aja pikkuse võistluspausi.

«Ma olen rääkinud klubi asepresidendi Adriano Galliani ja arstidega, et mõnes asjas otsusele jõuda,» rääkis Kaká eile. «Lõpuks otsustasin, et ma ei taha kuni täieliku tervenemise ja mängukõlbliku konditsiooni saavutamiseni Milani käest midagi muud peale armastuse. Sel hooajal olen otsustanud oma palgamaksmise peatada selleks perioodiks (kui ta on vigastatud- toim.). Ainuke, mida ma palun, on toetus ja abi, et saaksin korralikult taastuda,» lisas brasiillane.

Klubi asepresident Galliani oli Milani värske täienduse käitumisest rabatud. «Ricky on erakordne persoon,» kiitis Galliani Kakád, kelle tegelik eesnimi on Ricardo. «Ta helistas mulle ja rääkis liigutatult, et ei taha midagi muud peale Milani toetuse. See rõhutab veelkord, kui enneolematu suhe on Kakál fännidega. Ma rääkisin temaga reede lõunal ja ta ütles veelkord, kui hea meel on tal Milanis tagasi olla,» rääkis Galliani pressikonverentsil.

Kaká mängis Milani ridades aastatel 2003-2009, seejärel kuulus kuni käesoleva aasta suveni Madridi Reali ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles