Barcelona mängumees: kodune liiga on Meistrite liigast tähtsam

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique pressikonverentsil.  
Gerard Pique pressikonverentsil.  Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi mängija Gerard Pique väitis hiljutisel pressikonverentsil, et kodune Hispaania liiga on nende meeskonna jaoks tähtsam kui täna algav Meistrite liiga turniir.

26-aastane Pique ühines Barcelonaga 2008. aastal ning on Hispaania gigandi ridades võitnud neli Hispaania liiga ja kaks Meistrite liiga tiitlit. Sel hooajal peab mängumees tähtsamaks just kodust liigat. «Usun, et Barcelona roll on võita eelkõige kodune liiga. Meistrite liiga on lisaväärtus, mis tõestab, et sul oli uskumatult hea hooaeg,» rääkis Barcelona üks tugitala pressikonverentsil.

«Kui sa paned kõik panused Meistrite liiga võitmisele, siis võivad asjad ebaõnnestumise korral väga halvad tunduda - seetõttu on kodune liiga tähtsam. Bayerni vastu (eelmise hooaja poolfinaalis kaotas Barcelona kokkuvõttes 0:7- toim.) ei tundnud me end mugavalt. Nad olid meist paremad ja ongi kõik. Koduse liiga võitsime eelmisel hooajal suure eduga ja see on väärtuslik saavutus,» lisas Pique.

Barcelona jaoks algab Meistrite liiga homme õhtul, kui nad kohtuvad H-grupi mängus Amsterdami Ajaxiga. Koduses liigas on Barcelona saanud neljast mängust kirja neli võitu ja hoiab koos Madridi Atleticoga esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles