Venno Venemaal: igas mängus algkoosseisus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti võrkpallikoondislane Oliver Venno läbib kohanemisaega Venemaa superliigaklubis Permi Prikamje. Treeningulaagrile Türgis järgnes Venemaa karikavõistluste avaetapp Kemerovos. Peatreener Vladimir Putin on põhikuuikut alles välja kujundamas, mängida said kõik. 

Prikamje alustas väga hästi - kolme võidu ja ühe kaotusega. Arvestades suhteliselt vähest mänguaega, on Venno panus olnud keskmine: mängude järjekorras vastavalt seitse, viis ja 11 punkti, viimasest võidumängust statistikat pole, vahendas volley.ee.

«Mind võeti väga hästi vastu, midagi vastukarva pole. Treeningud on huvitavad, mitte raskemad kui välismaal, pean hästi vastu. Keeleprobleem on küll suur – paar mängijat oskab inglise keelt ja on treeneri ja minu vahel tõlgiks,» rääkis Venno oma elus võrkpalliportaalile.

Permi Prikamje võitis karikasarja esimesel turniiril võõrsil Nižnevartovski Jugra-Samotlori 3:0, Kaluuga Okaa 3:1, kaotas Kaasani Zeniidile (mitmekordne Venemaa meister, tänavu hõbe) 1:3 ja võitis Kemerovo Kuzbassi 3:2.

«Olin igas mängus algkoosseisus. Esimeses ja teises mängus tegin kaasa kaks geimi, kolmandas ühe geimi ja neljandas terve mängu. Treener pole öelnud, kas on minuga rahul või mitte. Iga mänguga läks koostöö sidemängijaga paremaks, kogu mäng paranes,» meenutas turniiri Venno.

Kaotuseta pole keegi: Suurfavoriit Zeniit kaotas Samotlorile 1:3, kuid juhib üheksa punktiga. Üks punkt vähem on Prikamjel ja Samotloril, viie punktiga järgneb Kuzbass, Okaa püsib nulli peal. Edasi pääseb kolm meeskonda. Jätkatakse järgmisel nädalal Venemaa võrkpalli-Mekas Kaasanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles