Video: van Persie ja Rooney said hakkama uskumatute eksimustega

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie pärast luhtunud võimalust
Robin Van Persie pärast luhtunud võimalust Foto: SCANPIX

Manchester United sai eile Meistrite liiga alagrupifaasi avamängus küll kindla 4:2 võidu Leverkuseni Bayeri üle, kuid mängust jäid paljudele enim meelde ründestaaride Robin van persie ja Wayne Rooney kurioossed eksimused.

Kõigepealt sai seisul 1:0 veidra lahendusega hakkama üldiselt väga hea mängu teinud Rooney, kes mängis mööda Bayeri väravavahist, kuid lõi seejärel tühjast väravast mööda. Kusjuures terva nurga alt löömise asemel oleks olnud loogiline variant sööta oma ründepartner van Persiele, kes oli paremal positsioonil täiesti avatud värava ees.

Mängu lõpu eel oli aga patuoinaks van Persie, kes sai hea tsenderduse värava ette, kuid suutis palli umbes kahe meetri pealt tühjast väravast mööda suunata.

Mõlemad mehed said siiski kirja ka väravad – Rooney oli täpne 22. ja 70. minutil, van Persie skooris 59. minutil. Lisaks andis Rooney Antonio Valencia väravale resultatiivse söödu. Leverkuseni tabamused kanti Simon Roflesi ja Ömer Torpaki nimele.

Vaata ründetähtede eksimusi

Kohtumise väravad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles