Guardiola: me ei mängi minu, vaid Bayerni stiili järgi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Eile jalgpalli Meistrite liiga avavooru kohtumises 3:0 Moskva CSKAd võitnud Müncheni Bayerni uus peatreener Pep Guardiola tunnistas, et meeskond jätkab praegu oma vana stiiliga ning tema midagi muuta pole eriti saanud.

Bayerni eilse kindla võidu eest hoolitsesid David Alaba, Mario Mandzukic ja Arjen Robben ning eelmise hooaja tšempion tõusis alagrupi esikohta jagama Manchester Cityga, kes samuti 3:0 võitis Viktoria Plzeni. Pärast võitu kiitis Guardiola oma meeskonda ja väitis, et tema pole edu saavutamiseks pidanud üleliia palju vaeva nägema.

«Meie mängustiil on Bayerni, mitte minu oma. Ma olen siin, et oma mängijaid toetada, ja olen täna nende üle väga uhke,» rääkis Guardiola.

«Esimene mäng pärast Meistrite liiga võitmist pole kunagi kerge. Kõik arvavad, et on, aga tegelikult ei ole. Olen meeskonna esitusega väga rahul, eriti esimese poolajaga,» lisas Bayerni loots.

Hispaania päritolu Guardiola juhendas aastatel 2008-2012 Barcelona klubi ja tegi siis aastase pausi, enne kui võttis vastu eelmisel hooajal nii koduse Saksamaa meistrivõistluse, Saksa karika kui ka Meistrite liiga võitnud Bayerni peatreeneri koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles