Konkurendi raske vigastus viib Hundi NFLi debüüdi lävele

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi karjäär NFLis võib võtta ootamatu pöörde – seni pealtvaataja rollis olnud eestlane peab ilmselt pühapäeval platsile jooksma, kuna temaga samal positsioonil mängiva Robert Geathersi vigastus osutus tõsiseks.

Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi nimekirjas on kolm vasakut äärekaitsjat. Põhimees on Carlos Dunlap ning teda on seni vahetanud just Geathers. Kolmandaks meheks ongi Karksi-Nuiast pärit endine kettaheitja Hunt.

Bengalsi kodulehe andmetel võib Geathers platsilt eemale jääda terveks hooajaks. Eelmisel aastal mängis Geathers Bengalsi eest kõigis 16 mängus. Nüüd võib juhtuda, et sama koormus langeb endisele SMU mängumehele Margus Hundile.

Hunt pole seni veel Bengalsi koosseisu kuulunud. Kas Geathersi vigastus avab eestlasele võimaluse teha ajalukku minev NFLi debüüt, selgub juba pühapäeval kell 20, kui Bengals läheb vastamisi Green Bay Packersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles