Mayweatheri matši skandaalne kohtunik võttis töölt pausi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. Foto: SCANPIX

Nädalalavahetusel peetud poksikuninga Floyd Mayweatheri ja Saul «Canelo» Alvarezi matšis kummalise otsusena meestele viigi määranud kohtunik CJ Ross teatas, et võtab töölt teadmata ajaks puhkuse.

Kõnealuses matšis olid kõik asjatundjad ühisel arvamusel, et matši võitis seni oma karjääri jooksul kaotuseta püsiv Mayweather. Ka kaks kohtunikku olid sama meelt ja näitasid võidunumbriteks 117:111 ja 116:112. Rossi arvates jäid mehed aga viiki ning tema pakkus tulemuseks 114:114.  See põhjustas poksimaailmas tulise arutelu, milles nii telekommentaatorid, kui ka poksiasjatundjad nimetasid otsust «kriminaalseks» ja «korrumpeerunuks».

Ühe Las Vegase ajakirja andmetel otsustas meediakeerisesse sattunud 64-aastane Ross, et võtab töölt pausi. «Ma võtan mõneks ajaks aja maha, aga hoian ühendust,» kirjutas Ross oma tööandjale saadetud e-kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles