Video: raevunud Jürgen Klopp ähvardas mängu ajal kohtunikku

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ähvardas kohtumise ajal neljandat kohtunikku.
Jürgen Klopp ähvardas kohtumise ajal neljandat kohtunikku. Foto: Youtube

Mullu jalgpalli Meistrite liigas finaali jõudnud Dortmundi Borussia tänavune hooaeg ei alanud just kõige paremini, kui võõrsil jäädi 1:2 alla Napolile.

Napoli asus kohtumist 29. minutil juhtima, kui väravani jõudis Gonzalo Higuain. Olukorraga ei olnud aga rahul Dortmundi juhendaja Jürgen Klopp, kuna tema arvates mängis Napoli liiga kiiresti lahti väravale eelnenud nurgalöögi ja seetõttu ei jõudnud korraks vigastuse tõttu väljakult lahkunud keskkaitsja Nevan Subotic platsile tagasi.

Esmalt plaksutas Klopp sarkastiliselt ja seejärel valas ma viha välja neljanda kohtuniku peal. See kõik ei jäänud aga märkamata ja edasi vaatas mees kohtumist tribüünilt.

«Ilma Roman Weidenfelleri punase kaardi, Mats Hummelsi vigastuse ja minu eemaldamiseta oleksime võib olla saanud ka positiivse tulemuse. Seekord läks palju asju valesti. Ma olen oma käitumise pärast juba meeskonnalt ja kohtunikult vabandust palunud, olen andnud endale aru, et käitusin valesti,» rääkis Klopp uefa.com’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles