Zlatan Ibrahimovic sõlmis jalgpalliajaloo ühe suurema lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic pikendas PSGga lepingut.
Zlatan Ibrahimovic pikendas PSGga lepingut. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ründestaar Zlatan Ibrahimovic sõlmis Prantsusmaa suurklubi PSGga uue lepingu, mis hoiab teda tiimis 2016. aastani.

31-aastane Ibrahimovic teenib uue kontrahti kohaselt ühe hooaja eest umbes 15 miljonit eurot (eelmise lepingu väärtuseks oli 13,8 miljonit eurot ühe aasta eest), teatab Sportsmail.

Rootsi koondislase uus leping on jalgpalliajaloo üks suuremaid ja enamat on teeninud vaid vähesed. Kui Cristiano Ronaldo sõlmis hiljuti Madridi Realiga lepingupikenduse, mis toob talle ASi andmetel sisse 21 miljonit eurot, siis 20 miljonit eurot teenis Mahhatškala Anžis ka Samuel Eto'o, kuid näiteks Lionel Messi palgaks FC Barcelonas on praegu 12,5 miljonit eurot aastas.

Suvel spekuleeriti ka võimaluse üle, et Ibrahimovic lahkub Pariisis klubist, kuna PSG palkas Edinson Cavani. Nüüdseks on need kuulujutud aga lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles