Ronaldo peale kade Messi nõuab suurt palgatõusu?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal sõlmis Madridi Reali superstaar Cristiano Ronaldo klubiga uue kontrahti, mis toob portugallasele Hispaania ajalehe ASi andmetel sisse 21 miljonit eurot aastas ja seda puhtalt kätte. Nüüd on kostnud aga kuuldusi, et viimaste aastate maailma parim jalgpallur Lionel Messi nõuab selles valguses FC Barcelonalt samuti palgalisa.

Hispaania ajaleht SPORT kirjutas, et Messi praeguseks aastapalgaks on 12,5 miljonit eurot ja Ronaldo palgatõusu valguses soovib ka tema praegusele teenistusele korralikku lisa.

Messi on viimastel aastatel mitmel puhul oma lepingut Barcelonaga uuendanud ja ka palk on seejuures alati veidike tõusnud. Samas Ronaldo sai nüüd korraga päris kopsaka palgatõusu. Seni on Barcelona kõik vastavad kuuldused ümber lükanud.

«Kas Ronaldo leping mõjutab Messi lepingut? Messi ei ole meile midagi öelnud,» teatas Barcelona president Sandro Rosell. «Ta on õnnelik ja ta mängib maailma parimas klubis. Kui pole uudiseid, siis see on hea uudis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles