Jalgpallurite kokaiiniäri kaks osalist said karistused

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin
Kokaiin Foto: Youtube

Eesti jalgpalliringkonda raputanud kokaiiniäri süüasjas said täna karistuse kaks süüdistatavat, ülejäänute osas algab protsess järgmisel reedel.

Kohus mõistis Peeter Kallasele (41) nelja aasta ja kahe kuu pikkuse vangistuse ning Peeter Truusile (37) kaheaastase vangistuse, millest loeti kantuks tema juba vahi all oldud viis kuud ja 26 päeva ning mõistis talle karistuse ülejäänud osa ehk üks aasta, kuus kuud ja neli päeva tingimisi kaheaastase katseajaga, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kohus lahendas Kallase ja Truusi süüasja kokkuleppega, mille nad sõlmisid riigiprokurör Andres Ülvistega.

Eelmiste kaassüüdistatavate ehk Nõmme Kalju endise mängija Oliver Konsa (28), Nõmme Kalju amatööride meeskonnas mänginud Norman Kägo (26) ning narkokuritegude eest korduvalt vangis istunud Tauno Laasme (38) (varasema perenimega Veri) süüasja arutamine toimub üldmenetluses, kuna nad ei nõustunud karistusleppe sõlmimisega. 

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi käitlesid Laasme ja Konsa 2012. aasta novembris Tallinnas ja Harjumaal korduvalt suures koguses kokaiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles