Tagasilöök: Juhkami peab hooaja alguse vahele jätma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami Eesti koondise eest mängimas.
Martti Juhkami Eesti koondise eest mängimas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti võrkpallikoondise ründaja Martti Juhkami ei saa hooaega oma uue kodumeeskonna Saksamaa klubi TV Bühli ridades õigeaegselt alustada, sest vigastas jalga ning peab tegema võistluspausi.

Eile hilisõhtul avaldas Juhkami Facebookis enda kui mängija fännilehel kirjelduse, kuidas meeskonnakaaslane hüppas treeningul võrgu alt läbi ning blokki hüpanud eestlane murdis maandumisel ühe parema jala luu. Esialgse info põhjal lootis Juhkami tagasi palliplatsil olla 4-6 nädala pärast, ent tänaseks on selgunud, et vigastus osutus oodatust tõsisemaks.

«Suure tõenäosusega tuleb ette võtta operatsioon, kus fikseeritakse murd. Tagasi platsil ca 8 nädala pärast. Ilma operatsioonita prognoosivad täielikuks paranemiseks 12-14 nädalat. Täna käin veel teise arsti konsultatsioonil ja siis tehakse otsus, mis edasi teha. Hooaja algus jääb küll vahele, but i will come back swinging!» kirjutas Juhkami täna Facebooki lehel.

Teisegi eestlase, Andri Aganitsa koduklubiks olev TV Bühl peab oma kodulehe andmetel esimese ametliku mängu 16. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles