Rooney: mul ei ole Van Persiega probleemi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie (vasakul) ja Wayne Rooney.
Robin Van Persie (vasakul) ja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründeäss Wayne Rooney kinnitas, et tal ei ole probleeme meeskonna teise ründestaari Robin Van Persiega.

Eelmisel suvel Arsenali klubist ManUsse liikunud Van Persie lõi eelmisel hooajal Inglismaa liigas 26 väravat ja napsas endale seni Rooneyle kuulunud põhiründaja koha. Väidetavalt oli Van Persie edu üheks põhjuseks, miks 2004. aastast Unitedis mänginud Rooney sel suvel üleminekut soovis. Kuigi 27-aastast Rooneyt seostati suvel tõsiselt Chelseaga ja ManU praegune peatreener David Moyes väitis, et ta võib Van Persiet sel hooajal Rooneyle eelistada, kinnitas ründeäss ise, et kahe staari vahel probleeme pole ja nad on sõbrad.

«Ma olen sel suvel kuulnud mitmeid jutte liikumas, aga Robin ja mina oleme väljakul sõbrad,» vahendas Rooney sõnu Daily Express.

«Minu ja Robini vahel ei ole ühtegi probleemi. Me oleme suured sõbrad ja tahame üksteist aidata ning edukad olla. Peatreener on teinud meile selgeks, et ta tahab üht tipuründajat ning teist tipuründaja selja taha. Pole oluline, kumba pidi me mängima peame, minu jaoks loeb see, et üks oleks alati selja taga aitamas ja keskvälja abistamas,» lisas Rooney.

Sel nädalal sai peavigastusest taastuv Rooney kirja oma 200. ManU eest löödud värava, kui valitsev Inglismaa meister võitis Meistrite liiga avavoorus 4:2 Leverkuseni Bayerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles