Humoorikas video: ManU fänn Usain Bolt väsitab City ründeässa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero (vasakul) ja Usain Bolt.
Sergio Agüero (vasakul) ja Usain Bolt. Foto: Video / youtube

Puma sporditarvete bränd avaldas humoorika video, kus maailma kiireim mees ja Manchester Unitedi fänn Usain Bolt proovib enne pühapäevast liigamatši Cityga väsitada linnarivaali ründajat Sergio Agüerot.

Usain Bolt, kes on avalikult teada andnud, et on suur ManU fänn, liitub videoklipis Manchester City ründaja Agüero treeninguga ja pakub argentiinlasele, et võib tema kiirust oluliselt parandada. Sprinter asub seejärel Agüerot väsitama, andes talle kättesaamatuid tsenderdusi ja sundides teda kätekõverdusi tegema. Video lõpus on Bolt kindel, et rivaali ründestaar on väsinud, ent selle peale võtab Agüero palli ja lööb muretult värava.

Manchesteri linna meeskonnad kohtuvad sel pühapäeval Ethiadi staadionil Eesti aja järgi kell 18.00. Liigatabelis on mõlemad meeskonnad saanud seni neljast mängust kaks võitu, ühe kaotuse ja ühe viigi. Liigat juhib kolme võidu ja ühe viigiga Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles