Üheksa Interi fänni said üle-Itaalialise staadionikeelu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interi ja Juventuse fännid kaklemas.
Milano Interi ja Juventuse fännid kaklemas. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel peetud Itaalia liiga mängus Juventuse fännidega kaklema läinud Milano Interi toetajatest üheksa said üle terve Itaalia kehtiva staadionikeelu.

Nädalavahetusel peetud kohtumises suutis Inter minna 73. minutil 1:0 juhtima, ent kõigest kaks minutit hiljem seisis tablool juba viigiseis, millega mäng ka lõppes. Üheksa Milano klubi toetaja jaoks ei olnud selline asjade käik vastuvõetav ja nad asusid Juventuse fännidega kaklema. Tänu pealtnägijate ütlustele ja telekordustele suudeti tülitekitajad idendifitseerida ja neile määrati üle Itaalia kehtiv staadionikeeld.

«Meie organisatsioon avaldab väga suurt rahulolu Milano politsei tööle, mis viis raskeid kehavigastusi põhjustanud ja üle staadionipiirete roninud üheksa inimese tuvastamiseni,» kirjutas Itaalia spordisündmuste eest vastutav organisatsioon oma avalduses.

«Tänu sellele (politsei tööle- toim.) on välja antud antisotsiaalse käitumise korraldused ja vastavate fännide liikmekaardid on tühistatud,» seisis avalduses.

Kaklema läinud fännide idenfitseerimisele aitas kaasa ka asjaolu, et kõikidel piletitel on kirjas selle omaja nimi.

Samas kõnealuses mängus sai Interi klubi karistada ka oma fännide rassistsliku käitumise eest ja peab kodumängu Fiorentina vastu pidama ühe suletud tribüüniga. Samuti tuleb neil tasuda 15 000 euro suurune trahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles