Massa ähvardab: võin vormel-1 karjääri ära lõpetada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev Felipe Massa tunnistas, et kui ta ei leia endale järgmiseks hooajaks head meeskonda, võib ta karjääri ära lõpetada.

32-aastane Massa teatas hiljuti, et lõpetab alates 2006. aastast Ferrari meeskonnaga kestnud koostöö. Kuigi brasiillane on väidetavalt pidanud läbirääkimisi nii Lotuse kui McLareni tiimidega, ei ole midagi kindlat kokku lepitud ja seega teatas Massa, et hea auto ja meeskonnata ta järgmisel aastal vormelikarusselli kaasa ei tee.

«Me räägime mõnede meeskondadega ja loodetavasti leiame minu jaoks parima tee. Tahan leida hea auto,» rääkis Massa Autospordi ajakirjale. «Ma ei taha F1-sarjas kaasa teha ja olla lihtsalt sõitja. Tahan, et mul oleksid head võimalused ja saaksin võidelda hea tulemuse peale. Tahan võidelda meistritiitli eest,» lisas Massa.

Massa avalduse järel teatas Ferrari, et järgmisel hooajal sõidab Fernando Alonso kõrval Kimi Räikkönen, kellest vabaks jäänud Lotuse tiimi kohta on väidetavalt ka Massale pakutud. Teise kandidaadina on sellele positsioonile nähtud Sauberi pilooti Niko Hülkenbergi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles