Ojamaa ja Legia pidid Euroopa liigas vastu võtma kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Eesti koondise eest mängimas.
Henrik Ojamaa Eesti koondise eest mängimas. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondislane Henrik Ojamaa mängib täna oma koduklubi Varssavi Legiaga Euroopa liiga alagrupiturniiri avamängu Rooma Lazio vastu ning kuulub meeskonna algkoosseisu. Postimees hoiab lugejaid kell 22.05 algava mängu tähtsamate sündmustega kursis.

Mängu käik:

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega läks Lazio Hernanesi 53. minuti väravast 1:0 juhtima. Rohkem väravaid ei löödud. Algkoosseisus alustanud Ojamaa tegi kaasa terve kohtumise.

Enne mängu:

Eurospordi andmetel on lisaks Ojamaale algkoosseisus alustamas veel Wojciech Skaba, Lukasz Broz, Jakub Rzezniczak, Dossa Junior, Tomasz Brzyski, Ivica Vrdoljak, Dominik Furman, Miroslav Radovic, Jakub Kosecki ja Marek Saganowski.

Euroopa liiga J-gruppi kuuluvad lisaks Laziole ja Legiale veel Limassoli Apollon (Küpros) ja Trabzonspor (Türgi). Play-off'i pääsevad alagrupi kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles