Poksiässa ühe õhtu tulu kerkis 80 miljoni dollarini

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Justin Bieber (vasakul)
Floyd Mayweather ja Justin Bieber (vasakul) Foto: SCANPIX

Poksimaaima suurnimi Floyd Mayweather purustab endiselt rekordeid – kui matš Canelo Alvarezi vastu garanteeris talle vähemalt 41,5 miljoni dollari suuruse sissetuleku, siis pärast tulude kokkulöömist kasvab poksija pangaarve koguni 80 miljoni võrra.

Forbes kirjutab, et Showtime Networks müüs 150 miljoni dollari eest pileteid matši vaatamiseks veebis. Kokku jälgis Showtime’i kaudu suurt heitlust koguni 2,2 miljonit inimest. Varasem tulurekord oli aastast 2007, kui Mayweather poksis Oscar De La Hoyaga ning Showtime Network teenis 136 miljonit.

Kohtumise võitnud Mayweatheri ühe õhtu tulu kerkib kokkuvõttes umbes 80 miljoni dollarini. Terve karjääri jooksul on ta teeninud 350 miljonit. Vaatamata pillavale eluviisile ei suuda 36-aastane ameeriklane teenitud summasid ära kulutada – mõni aeg tagasi näitas ta fännidele oma 123 miljoni dollari suurust kontojääki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles