Rapla korvpalluritel seisab ees tihe nädalavahetus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TYCO Rapla meeskond
TYCO Rapla meeskond Foto: Andres Haabu

Rapla korvpallimeeskonda astub sel hooajal esmakordselt ametlikult kodupubliku ette. Lisaks vanadele tuttavatele on oma silmaga võimalik näha koduvõistkonna esimest välismaalast Žiga Fifolti, eelmisel aastal Rakvere särki kandnud Oliver Metsalu ja aasta Raplast eemal olnud Sven Kaldret.

Juba täna õhtul kell 19 kohtutakse Eesti karikavõistluste teises mängus kodusaalis Haabersti spordiklubiga. Teatavasti purustati vastane esimeses mängus Tallinnas tulemusega 118:58, kuigi pealinlased said mängu eel antud kolmepunkti visetest 21:0 eduseisu.

Täna algab mäng samamoodi, kus neljal vastasel on kolm kaugviset ja nad võivad ilma suurema pingutuseta 36:0 juhtima minna. Sissepääs mängule on tasuta.

Laupäeval kell 17 kohtutakse sõprusmängus KK Pärnuga. Kui mitmed  meistriliiga võistkonnad on erinevatel kontrollmängudel ja turniiridel oma nägu juba näidanud, siis uuenenud Pärnut näeb esmakordselt just Raplas.

Pühapäeval on varajane mäng eelmise hooaja Soome hõbedase võistkonna, Kotka KTPga. Kohtumine põhjanaabritega algab kell 12.00.

Piletid laupäevasele ja pühapäevasele mängule maksavad täiskasvanutele 2€ ja kuni 18-aastastele noortele ning pensionäridele 1€.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles