Aksalu sai enne testimisele minekut vajalikku enesekindlust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu kohtumises Angola vastu.
Mihkel Aksalu kohtumises Angola vastu. Foto: Madis Kalvet
3. jaanuaril Inglismaa esiliigaklubi Sheffield Unitedi juurde testimisele minev Eesti jalgpallikoondise väravavaht Mihkel Aksalu jäi oma esitusega kohtumises Angolaga rahule.

«Esimesel poolajal eksisin ühe väljalöögiga ja see oleks võinud halvasti lõppeda, kuid üldjoontes jään rahule. Niikaua kui taga suudatakse nulli hoida on kõik korras,» sõnas Aksalu.

Enne kohtumist Angolaga viiel korral rahvusmeeskonna väravas seisnud Aksalul õnnestus koondise rivistuses teha esimene nullimäng. «Varem on alati mingi jama ära tulnud, kuid sel korral õnnestus värav puhas hoida,» rääkis Aksalu. «Loodame, et see mäng annab edaspidiseks enesekindlust. Murul treenimine ja mängimine oli enne testimisele minekut väga hea.»

Mängupraktika kulub väravavahile marjaks ära, kuna Inglismaal soovitakse teda nüüd proovida just treeningmängus. «Esmaspäevast hakkavad harjutuskorrad pihta. Esialgu täpsemat plaani ei tea,» lisas Aksalu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles